SMART GIZCOUNT

Бъдете УМНИ и използвайте най-подходящия за вас код за отстъпка.

В Gizmania можете да използвате един от четирите кода за отстъпка. Важната дума е "един". Можете да използвате само един код за отстъпка за една поръчка по всяко време. И от вас зависи да решите какво ще направите с него. Не забравяйте, че не можете да комбинирате кодове за отстъпка.

Един пример за всички:

Поръчката ви се състои от пет продукта. Два продукта от артикул 1), един продукт от артикул 2) и два продукта извън артикулите 1) и 2). Кой купон за отстъпка ще използвате? Това трябва да разберете сами. Всяка поръчка е различна, така че кодът за отстъпка ще бъде най-добрият от ваша гледна точка. BE SMART!

1. May of Street - 20 %

Promo

Искате да си купите стрийт деск, стрийт кормило или стрийт скутер? Въведете код за отстъпка STREET20 и ще получите 20% отстъпка от артикулите, изброени в следните връзки:

Стрийт дъски

Стрийт кормила

Стрийт скутери

2. Richard Zelinka X Ethic collab - 15 %

Promo

Искате да получите 15% отстъпка от продуктите на Ethic (с изключение на скутерите куcтoм)? Последвайте @risazelinka в Instagram и получете неговия код за отстъпка. Продуктите на Ethic можете да намерите тук

3. Кодове за отстъпка на Райдера - 10%     

Promo

Искате да получите 10% отстъпка от цялата си поръчка? Просто въведете един от кодовете за отстъпка на ездачите. Как да получите код? Отидете в Google и напишете "gizmania rider discount code" или последвайте тези райдъри в инстаграм: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                         

4. Ваучери за подарък

Promo

Имате ваучер за подарък и искате да го използвате? Няма проблем. Както и при кодовете за отстъпка на Райдера, използването на ваучер за подарък покрива цялата ви поръчка.