SMART GIZCOUNT

Бъдете УМНИ и използвайте най-подходящия за вас код за отстъпка.

В Gizmania можете да използвате един от четирите кода за отстъпка. Важната дума е "един". Можете да използвате само един код за отстъпка за една поръчка по всяко време. И от вас зависи да решите какво ще направите с него. Не забравяйте, че не можете да комбинирате кодове за отстъпка.

Един пример за всички:

Поръчката ви се състои от пет продукта. Два продукта от артикул 1), един продукт от артикул 2) и два продукта извън артикулите 1) и 2). Кой купон за отстъпка ще използвате? Това трябва да разберете сами. Всяка поръчка е различна, така че кодът за отстъпка ще бъде най-добрият от ваша гледна точка. BE SMART!

1. G-Code - 20 %

Promo

Искате да закупите компоненти за скутер фрийстайл? Чудесно! Подготвили сме за вас селекция от най-добрите компоненти от световни производители с 20% отстъпка. Отстъпката от 20% се отнася за продуктите, маркирани с код GCODE20. Затова не се колебайте, въведете кода GCODE20 и получете отстъпка от 20%!

Моля, обърнете внимание: Продуктите, включени в промоцията на G-code / Take Action with Rotation, се сменят поне веднъж месечно.

Правила на кампанията

2. Сътрудничество между David Šenkýř и UrbanArtt - 10 %

Promo

Искате да получите 10% отстъпка от продуктите на UrbanArtt (с изключение на скутерите куcтoм)? Последвайте @david_senkyr в Instagram и получете неговия код за отстъпка. Продуктите на UrbanArtt можете да намерите тук

3. Кодове за отстъпка на Райдера - 10%     

Promo

Искате да получите 10% отстъпка от цялата си поръчка? Просто въведете един от кодовете за отстъпка на ездачите. Как да получите код? Отидете в Google и напишете "gizmania rider discount code" или последвайте тези райдъри в инстаграм: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                         

4. Ваучери за подарък

Promo

Имате ваучер за подарък и искате да го използвате? Няма проблем. Както и при кодовете за отстъпка на Райдера, използването на ваучер за подарък покрива цялата ви поръчка.